DENİZLİ / TAVAS - Kızılcabölük Atatürk Ortaokulu

Kızılcabölük Atatürk Ortaokulu

Adres
KIZILCABÖLÜK MAH. HANİFE AHMET PARALI BUL. ATATÜRK ORTAOKULU SİTESİ KIZILCABÖLÜK ATATÜRK ORTA OKULU BLOK NO: 1/1 TAVAS / DENİZLİ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru,Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara;nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Kalorifer - doğalgaz
Ulaşım
Her yarım saatte bir Kızılcabölük Denizli arası minibüslerin karşılıklı seferleri vardır.
Kasaba ( Belde )
DENİZLİ - TAVAS 43 Km TAVAS - KIZILCABÖLÜK 6 Km